Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

Acties

Op dit moment is er een te gekke foto actie. Lees hieronder meer over wat deze winactie inhoud en wat u kunt winnen.


Wat kan je winnen?
De prijs is een behandeling naar keuze voor jezelf en voor iemand die je graag is wilt verwennen, die het verdient of zomaar, omdat deze persoon gewoon fantastisch is!
Er worden dus maar liefst 2 gratis behandelingen weggegeven.

Er kan gekozen worden uit de behandelingen voor de nagels of de wimpers. Alles mag en kan, zolang het ongeveer binnen het tijdvak van een normale, vergelijkbare behandeling uitgevoerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe set nagels of wimperextensions, nabehandelen van de kunstnagels, opvullen van de wimperextensions, gellak, nail art, IBX, etc.

Hoe maak je kans?
Maak een mooie, leuke, creatieve, gekke of professionele foto van de nagels of wimpers die ik bij jou gezet heb en stuur deze uiterlijk de zaterdag na onze afspraak om 9.00 uur naar mij toe. Ik kies vervolgens de foto van de week uit en maak deze elke zaterdag rond 12.00 uur bekend op social media en via de nieuwsbrief. De weekwinnaar gaat door naar de volgende ronde en maakt aan het einde van de actie kans op deze fantastische prijs voor zichzelf en een vriendin, zus, moeder, dochter, nicht, tante, oma, etc. Blijf vooral meedoen, want hoe vaker jouw foto gekozen is als weekfoto, hoe meer kans je maakt. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door een bericht te sturen via het contactformulier en te vermelden dat je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen of door online een afspraak te maken en het vakje voor het inschrijven van de nieuwsbrief aan te vinken. 

De winnaar van de actie wordt op 31 oktober 2020 bekendgemaakt. Je hebt dus nog alle tijd om een afspraak in te plannen en mee te doen.