Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

Over mij

Welkom bij Wonder Nails & Whitening. Mijn naam is Lea Slagboom en ik ben 26 jaar. In 2016 heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te gaan maken en heb ik een opleiding tot Master Nail Technician gevolgd. Ik had gelukkig de vrijheid om direct fulltime in de salon aan de slag te gaan, waardoor mijn salon snel heeft kunnen groeien en ik mij vanaf het begin af aan voor de volle 100% heb kunnen inzetten voor mijn ontwikkeling. Zodoende heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van perfectie, lakken en nail art. 

Ook heb ik besloten om mij te specialisteren in de gezondheid van de natuurlijke nagel. Deze wordt bij het behandelen vaak vergeten, wat ervoor kan zorgen dat de natuurlijke nagels lelijk en beschadigd onder kunstproducten vandaan komen. Dankzij de opleiding Anathomie & Pathologie van de nail unit die ik gevolgd heb, kan ik natuurlijke nagels behandelen op een manier die ze niet beschadigen en beschadigde nagels behandelen, zodat deze weer prachtig worden.

Naast dat ik mijn passie vind in het behandelen van nagels, houd ik van alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Zodoende heb ik besloten om nog 2 behandelingen aan te bieden in de salon. Vanaf 2017 ben ik tandcosmeticus en is het mogelijk om uw tanden door mij te laten bleken. In 2019 heb ik een cursus tot wimperstyliste gevolgd, waardoor ik uw wimpers prachtig kan opmaken door middel van wimperextensions.