Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio & Tanden bleken

Over mij

Welkom op de website van Wonder Nails & Whitening. Mijn naam is Lea Slagboom. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een thuisstudie nagelstyling. Ik heb dit vanwege mijn werk een tijd op een laag pitje gezet. Toen ik in januari 2016 voor de keuze kwam te staan wat ik zou willen, was de keuze snel gemaakt: ik wou nagelstyliste worden en mijn eigen bedrijf beginnen. Omdat ik het dit keer graag goed wou doen, met de juiste opleiding én certificaten, ben ik een opleiding gaan volgen bij BrillBird Benelux. Deze opleiding startte in februari 2016 en bestond uit 22 lessen verspreid over een half jaar. In mijn opleiding kwam zowel de praktijk als ook de theorie aan bod. Hierdoor heb ik veel geleerd over o.a. de anatomie van de nagel, het zetten van acryl- en gelnagels, probleemnagels, elektrisch vijlen, verschillende vormen nailart en massages t.b.v. de bloeddoorstroming. Hierdoor weet ik precies hoe ik u het beste kan helpen en uw nagels verzorgd en gezond houd. 
In oktober 2016 heb ik mijn landelijk examen gel en acryl met succes afgerond en sindsdien mag ik mij Master Nail Technician noemen.

Door mijn passie voor het blijven leren en belang van het gezond houden van de natuurlijke nagels, heb ik in 2018 besloten een workshop IBX en een cursus anathomie en pathologie van de natuurlijke nagel te gaan volgen. Dankzij de workshop IBX en de cursus anathomie en pathologie ben ik op de hoogte van de laatste en enige juiste kennis over het behandelen en verzorgen van de natuurlijke nagel, evenals over verschillende aandoeningen. Ondanks dat ik veel kennis heb over de natuurlijke nagel, blijf ik nagelstyliste en ben ik geen huisarts. U zult bij een aantal aandoeningen dus alsnog van mij te horen krijgen dat u beter naar de huisarts kunt gaan. Voor beide certificaten heb ik het examen met goed gevolg af moeten leggen. Dit zijn dus geen certificaten van deelname, maar van daadwerkelijk bezitten van de juiste kennis en vaardigheden.

Al voordat ik met de nagelstudio begonnen was, had ik in gedachten om er naar verloop van tijd een andere behandeling bij te gaan doen. Ik heb mij op verschillende behandelingen georiënteerd. Dit waren allemaal behandelingen die ik zelf ook erg leuk vond, als deze bij mij uitgevoerd werden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor tanden bleken en wimperextensions zetten. 
Mijn tanden zijn altijd heel belangrijk voor me geweest. Deze moesten gezond, wit en mooi zijn. Zo heb ik nauwelijks tot geen tandsteen en krijg ik altijd complimenten over mijn lach en de kleur van mijn tanden. Maar wat is er nou leuker dan niet alleen je eigen tanden goed verzorgen, maar ook anderen blij maken met een prachtige lach? September 2017 was het zo ver. Ik heb veel geleerd over de anatomie van de tanden, problemen die ik tegen kan komen, verschillende kunstoplossingen en natuurlijk het bleken zelf. De opleiding die ik gevolgd heb, is van X-treme Smile. De opleiders hebben allemaal achtergrond in de tandheelkunde en ondersteunen mij niet alleen tijdens de opleiding, maar ook als ik tijdens het behandelen tegen problemen aan loop. Dit vind ik zelf erg prettig, omdat ik u op deze manier optimaal kan behandelen. Na het volgen van de opleiding heb ik mijn certificaat gekregen en mag ik mij Tandcosmeticus noemen.
Wimpers? Ja, wimpers. Naast dat verzorgde nagels en mooie witte tanden zorgen voor een verzorgd uiterlijk, doen mooie wimpers dit ook. Dit was voor mij ook de reden dat ik de wimperextensions er ook nog bij wou gaan doen. Hier heb ik pas later voor gekozen. Niet omdat het me niet leuk leek, maar meer omdat ik het idee had dat er al veel wimperextensions gezet werden in de omgeving. In 2019 kreeg ik een openbaring en dacht: "Waarom mag ik niet doen wat me leuk lijkt, alleen maar omdat anderen het ook doen?" Ik heb toen dus besloten om mezelf ook te gaan specialiseren in het zetten van wimperextensions. Zo ben ik breed opgeleid en kan ik nog meer mensen blij maken. De opleiding van de wimperextensions is gevolgd bij Lashtag. Zij staan bekend om hun fantastische producten, van zeer goede kwaliteit. Wat ik ook erg fijn vond, is dat ik les kreeg van een Nederlands kampioen. Zo wist ik zeker dat ik les kreeg van iemand die het vak ook echt goed uitvoert. De opleiding voor de wimperextensions is in december 2019. Ook dit certificaat zal ik alleen ontvangen als ik de opleiding met de juiste kennis en vaardigheden heb afgerond.