Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

Over mij

Welkom op de website van Wonder Nails & Whitening. Mijn naam is Lea Slagboom. In januari 2016 heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Zodoende ben ik begonnen met een opleiding tot Master Nail Technician bij BrillBird Benelux. Dit was een allround opleiding met tussentijdse examens voor bijvoorbeeld basis acryl- en gelnagels, gellak, handmassages, probleemnagels en elektrisch vijlen. Oktober 2016 heb ik tijdens het landelijk examen mijn officiële certificaten voor acryl- en gelnagels behaald en sindsdien mag ik mij dus Master Nail Technician noemen.

Door mijn passie voor het blijven ontwikkelen van mijzelf en mijn kennis, heb ik gekozen om mij te gaan specialiseren in de gezondheid van de natuurlijke nagel. Deze wordt bij het behandelen vaak vergeten, wat ervoor zorgt dat de natuurlijke nagels lelijk en beschadigd onder kunstproducten vandaan komen. Dankzij de cursus IBX kan ik natuurlijke probleemnagels behandelen en door de opleiding Anathomie & Pathologie van de nail unit ben ik op de hoogte van de laatste, juiste kennis op het gebied van de natuurlijke nagel en het gebied hier omheen. Het certificaat voor IBX is in mei 2018 behaald en het certificaat voor de anatomie en pathologie in mei 2019. Deze beide certificaten zijn geen certificaten van deelname. Dit zijn certificaten voor het daadwerkelijk bezitten van de juiste kennis en vaardigheden en worden alleen gegeven bij het met goed gevolg afleggen van een streng examen.

Naast dat ik mijn passie vind in het behandelen van nagels, houd ik van alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Zodoende ben ik mij ook bezig gaan houden met tanden bleken en wimperextensions plaatsen.
Mijn tanden zijn altijd heel belangrijk voor mij geweest. Deze moeten verzorgd en schoon zijn. En natuurlijk niet te vergeten: wit. De keuze was dus al snel gemaakt om ook andere mensen blij te kunnen maken met witte tanden. In 2017 heb ik een cursus tot tandcosmeticus gevolgd bij X-treme Smile. Dit bedrijf wordt gerund door mensen met een achtergrond in de tandheelkunde, waardoor ze goede kennis hebben van de anatomie van het gebit en welke producten er wel en niet geschikt zijn. Na het volgen van deze cursus heb ik een certificaat ontvangen en mag ik mij tandcosmeticus noemen.
Voor het plaatsen van wimperextensions heb ik in 2019 een cursus tot wimperstyliste gevolgd bij Lashtag. Hier kwam de anatomie van het oog, bepaalde oogaandoeningen en natuurlijk de praktijk voor het plaatsen van wimperextensions aan bod. Aan het einde van deze zeer leerzame dag, heb ik dan ook mijn certificaat in ontvangst mogen nemen en ben ik officieel wimperstyliste.