Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

De salon

In 2016 ben ik begonnen in een kamer op de eerste verdieping. Deze kamer gebruikte ik voor de helft als salon. Omdat ik al snel ging uitbreiden met het tanden bleken er bij, is de salon groter gemaakt. Deze bestond toen niet meer alleen uit een nageltafel, maar ook is er toen een comfortabele behandelstoel bij gekomen. In 2019 kwam ook de behandeling voor wimperextensions er bij. Toen is de salon opnieuw volledig omgegooid. Waar u eerst binnenkwam en tegen de nageltafel aan keek, valt nu als eerste de behandelstoel op en heb ik een gezellige, knusse hoek gecreëerd voor de nagels.

Voor de nagels zijn er op dit moment meer dan 200 kleuren gellak aanwezig. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en vormen glitters, rhinestones, nail art en pigmenten. Ook maak ik graag zelf een mooie creatie op uw nagels. Mijn favoriete nail art is abstract. Simpel, maar heel erg leuk!

Dankzij de kennis van de anathomie en pathologie van de nail unit heb ik mijn werkwijze aangepast. Uw nagels zullen dus nog net zo gezond, al dan niet gezonder onder de kunstproducten vandaan komen (indien u deze niet zelf beschadigt). Bij mij wordt er geen Russische/combi-/e-manicure uitgevoerd. Het verwijderen van levend weefsel kan leiden tot ernstige schade aan uw gezondheid en blijvend verminkte nagels en vingers. Bovendien is dit een voorbehouden behandeling en mag dit dus bij wet niet uitgevoerd worden in Nederland. Een "mooi plaatje" weegt bij mij nooit en te nimmer op tegen uw gezondheid!

Heeft u een probleemnagel of een nagel die "lelijk" is of heeft u een ander probleem met uw nagels? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met geduld, de juiste behandeling en regelmatige controles kunnen we er samen voor zorgen dat de "lelijkste" nagel weer mooi wordt. Ook als u, als man, een (extreem) beschadigde nagel heeft, kan de nagel op deze manier weer hersteld worden naar een mooie natuurlijke nagel.

Samen kijken we naar het meest geschikte product voor uw nagels. Elke nagel is anders en ze kunnen dus ook niet allemaal hetzelfde product dragen. Zo kan het zijn dat u acryl gewend bent, maar dat gel meer geschikt is of andersom. Dan zal er dus alsnog voor een ander product gekozen worden. Zo kunt u optimaal genieten van uw kunstnagels en blijven uw natuurlijke nagels gezonder. 

Voor de wimperextensions en het tanden bleken ligt u op een comfortabele behandelstoel, met een heerlijk kussen onder uw hoofd. Omdat het in de herfst, winter en het voorjaar natuurlijk nog wat kouder kan zijn, is er ook een fijn warm deken aanwezig. Zo krijgt u het niet koud als u voorzien wordt van prachtige wimpers of witte tanden. Voor het tanden bleken wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste gels in combinatie met een professionele bleeklamp. Er staat een radio aan op de achtergrond, zodat u altijd wat leuks heeft om naar te luisteren.
Voor de wimperextensions worden de producten van Lashtag gebruikt. Lashtag staat bekend om zijn fantastische producten van hoogstaande kwaliteit. Voor mijn klanten is alleen het allerbeste goed genoeg.

Samen met de gezondheid van de natuurlijke nagel en wimper, staan hygiëne, professionaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Zo vind ik het belangrijk om elke klant de aandacht en tijd te geven die hij/zij verdient. Ook heeft elke klant zijn/haar eigen vijlen, wimperborsteltje en bleekset. Tussen de behandelingen door worden alle spullen en werkoppervlakken gedesinfecteerd in een ultrasoon en met Barbicide.