Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio & Tanden bleken

De salon

Mijn salon is gevestigd aan huis, op de eerste verdieping. Voor de nagels zijn er bijna 200 verschillende kleuren gellak aanwezig en u kunt daarnaast ook kiezen uit veel verschillende glitters, steentjes, nail art en pigmenten. Ook maak ik graag zelf een mooie creatie op uw nagels. 

De gezondheid van de natuurlijke nagel staat bij mij op nummer 1. Dankzij de opleiding Anatomie en Pathologie heb ik de laatste en enige juiste kennis over de natuurlijke nagel en het gebied hier omheen. Ook is mijn werkwijze zodanig aangepast, dat er maar een heel minimaal laagje van de nagels af gehaald wordt. Uw nagels zullen dus nog net zo gezond, al dan niet gezonder, zijn wanneer de producten verwijderd worden. Bij mij wordt er dus ook geen Russische/combi-/e-manicure uitgevoerd, omdat er bij deze methoden levend weefsel verwijderd wordt. Het maakt geen verschil of dit met een bitje of een schaartje gebeurt. Dit is een voorbehouden behandeling en mag bij wet niet uitgevoerd worden in Nederland. Daarnaast is dit schadelijk voor uw gezondheid en dat van de nail unit en kan tot blijvend verminkte nagels en vingers leiden. Een "mooi plaatje" weegt nooit en te nimmer op tegen uw gezondheid!

Heeft u een probleemnagel of een nagel die "lelijk" is of heeft u een ander probleem met uw nagels? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met geduld, de juiste behandeling en kennis en regelmatige controles kunnen we er samen voor zorgen dat de "lelijkste" nagel weer mooi wordt. Ook als u, als man, een (extreem) beschadigde nagel heeft, kan de nagel op deze manier weer hersteld worden naar een mooie natuurlijke nagel.

Samen kijken we naar het meest geschikte product voor uw nagels. Elke nagel is anders en ze kunnen dus ook niet allemaal hetzelfde product dragen. Zo kan het zijn dat u acryl gewend bent, maar dat gel meer geschikt is. Dan zal er dus alsnog gel op de nagel gezet worden. Zo kunt u optimaal genieten van uw kunstnagels en blijven uw natuurlijke nagels gezonder. 

Voor de wimperextensions en het tanden bleken ligt u op een comfortabele behandelstoel, met een heerlijk kussen onder uw hoofd. Omdat het in de herfst, winter en het voorjaar natuurlijk nog wat kouder kan zijn, is er ook een fijn warm deken aanwezig. Zo krijgt u het niet koud als u voorzien wordt van prachtige wimpers of witte tanden. Voor het tanden bleken wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste gels in combinatie met een professionele bleeklamp. Er staat een radio aan op de achtergrond, zodat u altijd wat leuks heeft om naar te luisteren.

Samen met de gezondheid van de natuurlijke nagel en wimper, staan hygiëne, professionaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Zo vind ik het belangrijk om elke klant de aandacht en tijd te geven die hij/zij verdient. Ook heeft elke klant zijn/haar eigen vijlen en bleekset. Tussen de behandelingen door worden alle spullen en de werkoppervlakken gedesinfecteerd. Omdat uw wimpers, gebit en handen uw visitekaartje zijn, is het belangrijk dat deze er gezond en verzorgd uit zien. Ook zal het hebben van mooie en verzorgde wimpers, tanden en nagels bijdragen aan het toenemen van uw zelfvertrouwen.