Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

COVID-19 protocol

Ook in de salon hebben we te maken met maatregelen tegen het coronavirus. Op deze pagina staat belangrijke informatie die van toepassing is op de behandelingen in de salon.

24 uur voor de afspraak krijgt u een e-mail met gezondheidsvragen. Zou u deze voor de afspraak willen invullen? Als het antwoord op 1 van deze vragen ‘Ja’ is, dan dient de afspraak verplaatst of geannuleerd te worden. Mocht ik tijdens de behandeling merken dat u toch klachten heeft, dan ben ik helaas genoodzaakt de behandeling per direct stop te zetten. Ik ben dan wel genoodzaakt het hele bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Huisregels i.v.m. Covid-19

  • Het is bij mij verplicht om een mondkapje te dragen. Deze mag zelf meegenomen worden of ik leg een mondkapje klaar bij binnenkomst. Deze dient de gehele tijd dat u bij mij binnen bent gedragen te worden en mag na buitenkomst weer afgezet worden.
  • Het is niet meer mogelijk om bij mij naar de wc te gaan. Probeer hier rekening mee te houden door van tevoren niet te veel te drinken en thuis goed uit te plassen.
  • Gelieve vanaf binnenkomst tot buitenkomst zo min mogelijk aanraken.
  • Na het handen wassen gelieve niet meer uw gezicht of het mondkapje aanraken i.v.m. opnieuw infecteren van de handen.
  • Er mogen geen eigen consumpties meer meegenomen/genuttigd worden. Ook wordt er geen water/koffie/thee meer geschonken.
  • Kom alleen naar de afspraak. Als u met één of meer personen extra komt, is behandeling helaas niet mogelijk.
  • Gelieve niet meer dan 5 minuten voor of na de afgesproken tijd binnen komen. Dit om er voor te zorgen dat er tussen de afspraken door voldoende tijd is om de ruimte te ventileren.