Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

Inhoud van de behandeling

Voordat de behandeling start, moet er altijd een intakeformulier ingevuld worden. Dit is, zodat ik op de hoogte ben van uw algehele gesteldheid en de gesteldheid van het gebit en dingen waar u en ik dus rekening mee moeten houden. Als alle gegevens op het formulier kloppen, moet u uw tanden poetsen. U hoeft hiervoor geen tandenborstel en tandpasta mee te nemen. In de bleekset zit een steriele tandenborstel met tandpasta.
Tijdens de behandeling ligt u heerlijk ontspannen in de stoel. U krijgt eerst een patiëntenhanddoek voor en een veiligheidsbril op. Hierna wordt er een crème van Aloë Vera en vitamine E op uw lippen gesmeerd. Dit is om te zorgen dat u minder last heeft van de mondspreider en zodat de lippen niet scheuren. Na het plaatsen van de mondspreider wordt de kleur van de tanden bepaald en wordt er een voor foto gemaakt. Voordat de bleekgel aangebracht wordt, wordt er eerst een voorbehandelspray op de tanden gesprayd. Deze zorgt er voor dat de tanden in optimale conditie zijn voor de behandeling en de vochtige cultuur zorgt voor een sneller oxidatieproces. Na het aanbrengen van de spray wordt de gel aangebracht. Deze wordt aangebracht tot de 1e of 2e kies. Dit is afhankelijk van de breedte van de lach. De lamp wordt gepositioneerd en de sterkte en tijd worden ingesteld. Nadat de lamp zijn werk heeft kunnen doen, wordt de overtollige gel weer verwijderd. Afhankelijk van de gekozen behandeling wordt dit tot 4 keer herhaald.
Als het bleken klaar is, wordt opnieuw de kleur van de tanden bepaald en er wordt een na foto gemaakt. Als de mondspreider verwijderd is, moet de mond gespoeld worden om de gelresten te verwijderen.
U krijgt een nazorgformulier mee naar huis. Om zo lang mogelijk plezier te houden van uw witte tanden dient u zich aan deze richtlijnen te houden. Naast de richtlijnen kunt u bij mij ook een speciale tandpasta kopen. Dit is de enige Whitening tandpasta die ervoor zorgt dat de dagelijkse verkleuringen verwijderd worden. Zo kunt u nog langer genieten van uw stralende gebit.