Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio, wimperstudio & Tanden bleken

IBX

IBX is het enige nagelsysteem dat werkt IN de natuurlijke nagel. Het HERSTELT beschadigde nagels, VERSTERKT zwakke nagels en BESCHERMT kwetsbare nagels. In tegenstelling tot andere systemen, die de nagelproblemen alleen maskeren, zorgt IBX dat het probleem bij de bron aangepakt wordt, namelijk  de nagel zelf. In combinatie met Dadi' Oil zijn er prachtige resultaten te behalen!

IBX bevat essentiële oliën, waaronder avocado olie, jojoba olie en extra virgin olijfolie. IBX dringt onder invloed van warmte door in de nagelplaat. Daar wordt een netwerk gecreëerd, waardoor de nagels steviger zijn, met behoud van flexibiliteit. Splijten en barsten zullen bij het gebruik van IBX tot het verleden behoren.

Tijdens de IBX-behandelingen wordt er ook gewerkt met Dadi' Oil. Dadi' Oil is een enorm fijn natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt de huid niet vettig aan. 
Dadi' Oil bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgin olijfolie, jojoba olie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi' Oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijke aroma. De olie is geschikt voor mannen en vrouwen. 
Gebruik Dadi' Oil viermaal daags. Druppel het onder de voorrand van de nagel en masseer het zachtjes in tot de nagel het volledig heeft opgenomen.
Naast de werking voor de natuurlijke nagel heeft Dadi' Oil ook een genezende werking voor allerlei huidaandoeningen. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden bij wratten, psoriasis, eczeem en zelfs van die vervelende, jeukende muggenbulten. Dadi' Oil kan zelfs gegeten worden. Het is dus ook geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld aften in de mond.
U krijgt bij een IBX kickstart een flesje Dadi' Oil 3,75ml cadeau.

Behandeling met IBX

 • Kickstart
  Er wordt bij de keuze voor IBX altijd eerst een kickstart uitgevoerd. De kickstart houdt in dat u 3 weken lang elke week 1 keer moet komen om de IBX opnieuw aan te brengen. Tijdens deze behandelingen wordt er ook een minimanicure uitgevoerd. Tijdens de minimanicure worden uw nagelriemen verzorgd en de nagels gevijld. Er wordt ter afwerking een laagje Lumos Bottom en Top coat op de nagels aangebracht. Bij mannen worden de Lumos Bottom en Top coat weg gelaten.
  U kunt er ook voor kiezen om een gellak op uw nagels aan te laten brengen. Denk er dan wel om dat de gellak bij elke behandeling IBX verwijderd moet worden. U heeft er tijdens de kickstart dus maar 1 week plezier van.
  U dient bij alle IBX behandelingen viermaal daags Dadi' Oil te druppelen. Dit zorgt er namelijk voor dat er optimale resultaten behaald worden.
 • Losse behandelingen IBX
  Na de kickstart kunt u nog verder gaan met losse IBX-behandelingen. Afhankelijk van de aard van uw klachten is het verstandig om de IBX elke één, twee of drie weken uit te voeren. Een losse IBX-behandeling ziet er hetzelfde uit als een behandeling bij de Kickstart. Er wordt IBX aangebracht en er wordt een minimanicure uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen kan er weer Lumos Bottom en Top coat of een gellak aangebracht worden. Natuurlijk worden ook nu, bij mannen, de Lumos Bottom en Top coat en de gellak weg gelaten. Het is nog steeds belangrijk dat u viermaal daags Dadi' Oil blijft druppelen.


IBX is geschikt voor iedereen die graag zijn/haar natuurlijke nagels wilt verbeteren, dus ook voor mannen! Je ziet namelijk niet dat er aan de nagels gewerkt wordt, behalve dat deze er steeds mooier uit komen te zien. Juíst de meest beschadigde nagels zullen de mooiste resultaten behalen. Wil je weten of er ook met jouw nagels goede resultaten behaald kunnen worden? Stuur mij dan een bericht, met foto van je nagels. Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen.


 • FB_IMG_1555137255016
 • PicsArt_12-06-03.44.09
 • PicsArt_12-06-03.45.21
 • PicsArt_08-15-12.33.26
 • PicsArt_08-15-12.28.22
 • PicsArt_08-15-12.37.22
 • PicsArt_08-15-12.21.20
 • PicsArt_06-16-11.13.41