Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio & Tanden bleken

Over mij

Welkom op de website van Wonder Nails & Whitening. Mijn naam is Lea Slagboom. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een thuisstudie nagelstyling. Ik heb dit vanwege mijn werk een tijd op een laag pitje gezet. Toen ik in januari 2016 voor de keuze kwam te staan wat ik zou willen, was de keuze snel gemaakt: ik wou nagelstyliste worden en mijn eigen bedrijf beginnen. Omdat ik het dit keer graag goed wou doen, met de juiste opleiding én certificaten, ben ik een opleiding gaan volgen bij BrillBird Benelux. Deze opleiding startte in februari 2016 en bestond uit 22 lessen verspreid over een half jaar. In mijn opleiding kwam zowel de praktijk als ook de theorie aan bod. Hierdoor heb ik veel geleerd over o.a. de anatomie van de nagel, het zetten van acryl- en gelnagels, probleemnagels, elektrisch vijlen, verschillende vormen nailart en massages t.b.v. de bloeddoorstroming. Hierdoor weet ik precies hoe ik u het beste kan helpen en uw nagels verzorgd en gezond houd. 
In oktober 2016 heb ik mijn landelijk examen gel en acryl met succes afgerond en sindsdien mag ik mij Master Nail Technician noemen.

Door mijn passie voor het blijven leren en belang van het gezond houden van de natuurlijke nagels, heb ik in 2018 besloten een workshop IBX en een cursus anathomie en pathologie van de natuurlijke nagel te gaan volgen. Dankzij de workshop IBX en de cursus anathomie en pathologie ben ik op de hoogte van de laatste en enige juiste kennis over het behandelen en verzorgen van de natuurlijke nagel, evenals over verschillende aandoeningen. Ondanks dat ik veel kennis heb over de natuurlijke nagel, blijf ik nagelstyliste en ben ik geen huisarts. U zult bij een aantal aandoeningen dus alsnog van mij te horen krijgen dat u beter naar de huisarts kunt gaan. Voor de IBX is reeds een certificaat behaald. Het diploma Anatomie en Pathologie Excellence zal in mei 2019 behaald worden.

Al voordat ik met de nagelstudio begonnen was, had ik in gedachten om er naar verloop van tijd een andere behandeling bij te gaan doen. Ik heb mij op verschillende behandelingen georiënteerd. Dit waren allemaal behandelingen die ik zelf ook erg leuk vond, als deze bij mij uitgevoerd werden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor tanden bleken. Mijn tanden zijn altijd heel belangrijk voor me geweest. Deze moesten gezond, wit en mooi zijn. Zo heb ik nauwelijks tot geen tandsteen en krijg ik altijd complimenten over mijn lach en de kleur van mijn tanden. Maar wat is er nou leuker dan niet alleen je eigen tanden goed verzorgen, maar ook anderen blij maken met een prachtige lach? In juli 2017 heb ik dus besloten om de opleiding tanden bleken te gaan volgen. Het duurde even voor ik met de opleiding begon, maar in september 2017 was het zo ver. Ik heb veel geleerd over de anatomie van de tanden, problemen die ik tegen kan komen, verschillende kunstoplossingen en natuurlijk het bleken zelf. De opleiding die ik gevolgd heb, is van X-treme Smile. De opleiders hebben allemaal achtergrond in de tandheelkunde en ondersteunen mij niet alleen tijdens de opleiding, maar ook als ik tijdens het behandelen tegen problemen aan loop. Dit vind ik zelf erg prettig, omdat ik u op deze manier optimaal kan behandelen. Na het volgen van de opleiding heb ik mijn certificaat gekregen en mag ik mij Tandcosmeticus noemen.