Wonder Nails & Whitening
  Nagelstudio & Tanden bleken

De salon

Mijn salon is gevestigd aan huis, op de eerste verdieping. Voor de nagels zijn er meer dan 160 verschillende kleuren gellak aanwezig en u kunt daarnaast ook kiezen uit veel verschillende glitters, steentjes, nail art en pigmenten. Ook maak ik graag zelf een mooie creatie op uw nagels. 

De gezondheid van de natuurlijke nagel staat bij mij op nummer 1. Dankzij de opleiding Anatomie en Pathologie heb ik de laatste en enige juiste kennis over de natuurlijke nagel en het gebied hier omheen. Ook is mijn werkwijze zodanig aangepast, dat er maar een heel minimaal laagje van de nagels af gehaald wordt. Uw nagels zullen dus nog net zo gezond, al dan niet gezonder, zijn wanneer de producten verwijderd worden. Bij mij wordt er dus ook geen Russische/combi-/e-manicure uitgevoerd, omdat er bij deze methoden levend weefsel verwijderd wordt. Het maakt geen verschil of dit met een bitje of een schaartje gebeurt. Dit is schadelijk voor uw gezondheid en dat van de nail unit en kan tot blijvend verminkte nagels en vingers leiden. Een "mooi plaatje" weegt nooit en te nimmer op tegen uw gezondheid!

Heeft u een probleemnagel of een nagel die "lelijk" is of heeft u een ander probleem met uw nagels? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met geduld, de juiste behandeling en kennis en regelmatige controles kunnen we er samen voor zorgen dat de "lelijkste" nagel weer mooi wordt. Ook als u, als man, een (extreem) beschadigde nagel heeft, kan de nagel op deze manier weer hersteld worden naar een mooie natuurlijke nagel.

Samen kijken we naar het meest geschikte product voor uw nagels. Elke nagel is anders en ze kunnen dus ook niet allemaal hetzelfde product dragen. Zo kan het zijn dat u acryl gewend bent, maar dat gel meer geschikt is. Dan zal er dus alsnog gel op de nagel gezet worden. Zo kunt u optimaal genieten van uw kunstnagels en blijven uw natuurlijke nagels gezonder. 

 

Naast het verzorgen van de nagels bleek ik natuurlijk ook nog tanden. Voor het tanden bleken ligt u in een heerlijke behandelstoel en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste gels in combinatie met een professionele bleeklamp. Indien u voor een bleekbehandeling komt, kunt u uw eigen muziek meenemen. Dit kan de tijd dat u stil moet liggen wat aangenamer maken. Er staat ook altijd radio aan op de achtergrond, dus er is ook muziek aanwezig. Voor meer informatie over het tanden bleken kunt u kijken bij Tanden bleken.

Samen met de gezondheid van de natuurlijke nagel, staan hygiëne, professionaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Zo vind ik het belangrijk om elke klant de aandacht en tijd te geven die hij/zij verdient. Ook heeft elke klant zijn/haar eigen vijlen en bleekset. Tussen de behandelingen door worden alle spullen en de werkoppervlakken gedesinfecteerd. Omdat uw gebit en handen uw visitekaartje zijn, is het belangrijk dat deze er gezond en verzorgd uit zien. Ook zal het hebben van mooie en verzorgde tanden en nagels bijdragen aan het toenemen van uw zelfvertrouwen.